Kampanj! T21-2 Väggfjärrkontroll Dimmer till V4 Mottagare Större

T21-2 Väggfjärrkontroll Dimmer till V4 Mottagare

23-915

Ny

Rabatten slutar om:

339 kr

inkl moms

399 kr

-15%

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Detta är endast en fjärrkontroll, köp till mottagare V4 för att få en komplett produkt.

Denna fjärrkontroll passar för att dimra alla enfärgade LEDstrips. Den dimrar utan flimmer från 0-100%.

Väggfjärrkontrollen drivs med 2 st AAA-batterier och skruvas upp på väggen alternativt monteras över en apparatdosa. 

Mottagare och fjärrkontroller matchas mot varandra vilket innebär att det går att styra en eller flera mottagare med samma fjärrkontroll. Det går även att matcha upp till 10st fjärrkontroller till samma mottagare. För att matcha en fjärrkontroll trycker man först på match-knappen på mottagaren och inom 5 sekunder på en av zon-knapparna på fjärrkontrollen.

Väggfjärrkontrollen har förprogrammerade knappar för att styra 4 olika zoner. Varje zon behöver matchas mot minst 1 st V4 mottagare.

Automatisk standbyaktivering, ett par sekunder efter senaste knapptryckning går fjärrkontrollen in i standbyläge. Efter ett tryck på valfri knapp går den ur standbyläge.

  • Drivs med 2 st AAA-batterier
  • Standbytid: 1 år
  • Frekvens: 2,4Ghz (Går att matcha mot en eller flera V4 mottagare)
  • Avstånd till mottagare: Max 30m
  • Mått: L86xB86xH22mm

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)8,6 cm
Djup (cm)2 cm
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Arbetstemperatur-30° - +55°

TeraLite LED

TeraLite är ljustema.se's egna varumärke och det var med TeraLite vår resa började år 2010. Namnet bygger på en förkortning och sammansättning av våra ägares namn, Tedd och Rasmus. Intresset för att få fram bra produkter i LED, så som LED-Spotlights, LED-strålkastare och LED-stripes (LED-slingor) kom för snart tio år sedan och efter många resor till Kina för besök på mässor och inspektion av fabriker fann de produkter med kvalitet hög nog att sätta sin egen logga på. Vi är väldigt stolta över vårt utbud och jobbar ständigt med att upprätthålla kvalitet och följa med i utvecklingen för förbättringsmöjligheter av våra produkter. Vi är idag en av väldigt få leverantörer som säljer 230V LED-slinga på metervara, komplett med anslutningskabel, både till privatpersoner och till återförsäljare, installatörer samt grossister. För att se hela TeraLite's sortiment live hälsar vi dig varmt välkommen till vår butik på Bergavägen 4 i Helsingborg.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.