R8-4 Zoner Fjärrkontroll RGB/RGBW till V4 Mottagare
  • −40%
R8-4 Zoner Fjärrkontroll RGB/RGBW till V4 Mottagare
R8-4 Zoner Fjärrkontroll RGB/RGBW till V4 Mottagare
  • R8-4 Zoner Fjärrkontroll RGB/RGBW till V4 Mottagare
  • R8-4 Zoner Fjärrkontroll RGB/RGBW till V4 Mottagare

R8-4 Zoner Fjärrkontroll RGB/RGBW till V4 Mottagare

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
22-137

191 kr 319 kr −40%

(inkl. moms)

Skickas inom 1-2 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Detta är endast en fjärrkontroll, köp till mottagare V4 för att få en komplett produkt.

Denna fjärrkontroll passar för att styra RGB, RGBW och RGB+WW LEDstrips. Med en RGB LEDstrip går det att ändra färger. RGB LEDstrip har dock ingen vit färg utan det är en blandning mellan röd, vit och blå som ger ett blåaktigt vitt sken. För att få en snygg varmvit färg behövs en RGB+WW LEDstrip. Med denna fjärrkontroll justerar man både färger samt dimrar ljusstyrkan. Den dimrar utan flimmer från 0-100%.

Mottagare och fjärrkontroller matchas mot varandra vilket innebär att det går att styra en eller flera mottagare med samma fjärrkontroll. Det går även att matcha upp till 10st fjärrkontroller till samma mottagare. För att matcha en fjärrkontroll trycker man först på match-knappen på mottagaren och inom 5 sekunder på valfri knapp på fjärrkontrollen.

Har minne för 1st scen samt förprogrammerade knappar för att styra 4 olika zoner.

Automatisk standbyaktivering, ett par sekunder efter senaste knapptryckning går fjärrkontrollen in i standbyläge. Efter ett tryck på valfri knapp går den ur standbyläge.

  • Drivs med 1st CR2032 batteri (ingår)
  • Standbytid: 6 månader
  • Frekvens: 2,4Ghz (Går att matcha mot en eller flera V4 mottagare)
  • Avstånd till mottagare: Max 30m
  • Mått: L107xB58,5xH9mm
  • Vikt: 34g

Klicka här för att lämna ett omdöme

R8-4 Zoner Fjärrkontroll RGB/RGBW till V4 Mottagare
rating 5 5 0.5
Smidig fjärrkontroll, 4 zoner om man vill bygga ut ljuset

TeraLite LED

TeraLite är ljustema.se's egna varumärke och det var med TeraLite vår resa började år 2010. Namnet bygger på en förkortning och sammansättning av våra ägares namn, Tedd och Rasmus. Intresset för att få fram bra produkter i LED, så som LED-Spotlights, LED-strålkastare och LED-stripes (LED-slingor) kom för snart tio år sedan och efter många resor till Kina för besök på mässor och inspektion av fabriker fann de produkter med kvalitet hög nog att sätta sin egen logga på. Vi är väldigt stolta över vårt utbud och jobbar ständigt med att upprätthålla kvalitet och följa med i utvecklingen för förbättringsmöjligheter av våra produkter. Vi är idag en av väldigt få leverantörer som säljer 230V LED-slinga på metervara, komplett med anslutningskabel, både till privatpersoner och till återförsäljare, installatörer samt grossister. För att se hela TeraLite's sortiment live hälsar vi dig varmt välkommen till vår butik på Bergavägen 4 i Helsingborg.

Längd/Bredd (cm)
11 cm
Höjd (cm)
0,9 cm
Djup (cm)
6 cm
Kapslingsklass
IP21
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Arbetstemperatur
-30° - +55°