R7-4 Zoner Fjärrkontroll CCT till V4 Mottagare
  • −40%
R7-4 Zoner Fjärrkontroll CCT till V4 Mottagare

R7-4 Zoner Fjärrkontroll CCT till V4 Mottagare

rating Inga omdömen
22-136

191 kr 319 kr −40%

(inkl. moms)

Skickas inom 1-2 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Längd/Bredd (cm)
11 cm
Höjd (cm)
0,9 cm
Djup (cm)
6 cm
Kapslingsklass
IP21
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Arbetstemperatur
-30° - +55°

Detta är endast en fjärrkontroll, köp till mottagare V4 för att få en komplett produkt.

Denna fjärrkontroll passar för att dimra CCT LEDstrips. Med en CCT LEDstrip går det att ändra färgtemperaturen från varmare ljus till kallare ljus. Med denna fjärrkontroll justerar man både färgtemperatur samt dimrar ljusstyrkan. Den dimrar utan flimmer från 0-100%.

Mottagare och fjärrkontroller matchas mot varandra vilket innebär att det går att styra en eller flera mottagare med samma fjärrkontroll. Det går även att matcha upp till 10st fjärrkontroller till samma mottagare. För att matcha en fjärrkontroll trycker man först på match-knappen på mottagaren och inom 5 sekunder på valfri knapp på fjärrkontrollen.

Har minne för 3st olika scener samt förprogrammerade knappar för att styra 4 olika zoner.

Automatisk standbyaktivering, ett par sekunder efter senaste knapptryckning går fjärrkontrollen in i standbyläge. Efter ett tryck på valfri knapp går den ur standbyläge.

  • Drivs med 1st CR2032 batteri (ingår)
  • Standbytid: 6 månader
  • Frekvens: 2,4Ghz (Går att matcha mot en eller flera V4 mottagare)
  • Avstånd till mottagare: Max 30m
  • Mått: L107xB58,5xH9mm
  • Vikt: 34g

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

TeraLite LED

TeraLite är ljustema.se's egna varumärke och det var med TeraLite vår resa började år 2010. Namnet bygger på en förkortning och sammansättning av våra ägares namn, Tedd och Rasmus. Intresset för att få fram bra produkter i LED, så som LED-Spotlights, LED-strålkastare och LED-stripes (LED-slingor) kom för snart tio år sedan och efter många resor till Kina för besök på mässor och inspektion av fabriker fann de produkter med kvalitet hög nog att sätta sin egen logga på. Vi är väldigt stolta över vårt utbud och jobbar ständigt med att upprätthålla kvalitet och följa med i utvecklingen för förbättringsmöjligheter av våra produkter. Vi är idag en av väldigt få leverantörer som säljer 230V LED-slinga på metervara, komplett med anslutningskabel, både till privatpersoner och till återförsäljare, installatörer samt grossister. För att se hela TeraLite's sortiment live hälsar vi dig varmt välkommen till vår butik på Bergavägen 4 i Helsingborg.

Längd/Bredd (cm)
11 cm
Höjd (cm)
0,9 cm
Djup (cm)
6 cm
Kapslingsklass
IP21
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Arbetstemperatur
-30° - +55°