Kampanj! Marcasite vit LED 21W Större

Marcasite LED Varmvit 2100lm 21W(133W)

24-487

Ny

Rabatten slutar om:

271 kr

inkl moms

319 kr

-15%

Leverans inom 2-7 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Philips Marcasite LED-downlight är ett smalt mästerverk för låg takhöjd som ger ett elegant mjukt ljus. Den är perfekt för att framhäva atmosfären på strategiska platser i hemmet. Ta en minimalistisk känsla till en ny nivå med vackert ljus. Oumbärlig belysning för ett ljust hem.

Inbyggd LED-ljuskälla, som en del av systemet. En ljuskälla du kan lita på. Med integrerad LED-ljuskälla slipper du oroa dig över underhåll och lampbyte, samtidigt som du har den perfekta ljusmiljön i ditt hem. Upp till 80 % energibesparing jämfört med standardglödlampor. Tänds direkt utan flimmer, med elektroniskt driftdon

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)21 cm
Djup (cm)21 cm
Håltagning (mm)200mm
Inbyggnadsdjup (mm)30mm
Effekt (Watt)21 W
Motsvarar (Watt)133 W
Ljusflöde (Lumen)2100 lm
Spänning (Volt)230V AC
EnergiklassA+
KapslingsklassIP20
Garanti5 år
FärgkategoriVit
LjuskällaInbyggd LED
DimbarNej
Färgtemperaturvarmvit
Livslängd15000 h
IsolationsklassKlass II (Dubbelisolerad)

Philips Lighting

Philips Lighting är en av världens största leverantörer av hemelektronik och i vårt sortiment från Philips Lighting hittar du allt från ljuskällor till Disney barnlampor och badrumslampor. Alla produkter är i hög kvalitet och Philips Lighting ger därför hela 5 års garanti på många av sina armaturer med inbyggd LED. Välj och vraka mellan massor av produkter och känn dig trygg med att du köper en lampa  från ett välkänt varumärke som står för hög kvalitet till ett bra pris.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.