LEDpanel Lux 60x60, 40W, IP20 Större

LEDpanel Lux 60x60, 40W, Ej dimbar

Ny

999 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

LEDpanel Lux 60x60, 40W, IP20, Ej dimbar

Beskrivning

Lux Ledpanel är en högpresterande ledpanel. Denna panel går ej att dimra. Finns i färgtemperaturerna 3000K Varmvit eller 4000K Neutralvit.

Användningsområde
Kontor, butiker, skolor etc.

Montage
För infällning i undertak med synlig bärprofil. Kan även monteras dikt tak (ram behöver köpas till) eller pendlat med wireupphäng som kan köpas som separat tillbehör. Vid wireupphäng bör man komplettera armaturen med ram. Får ej täckas med isolering.

Anslutning: Levereras monterade med 2 m kabel (H05VV-F 2G0,75 mm²) och euro-stickpropp.

Utförande
Stomme av stålplåt och ram av aluminium. Opalt bländskydd av akryl.

Ledpaneler har många fördelar mot traditionella lysrörspaneler. De startar direkt med full ljusstyrka, de är helt ljudlösa, har en bra färgåtergivning, inget flimmer, vikten är betydligt lägre och livslängden är lång för att nämna några.

Drivdon

Till våra ledpaneler ingår det alltid en driver till var ledpanel. Det är en driver som endast kan driva en panel, på den sitter en snabbkontakt som passar i ledpanelen. Fördelarna med detta, mot att ha en driver till många led paneler, är att man drar 230V fram till var armatur. Om en driver skulle gå i sönder slocknar endast den ledpanelen och inte hela taket. 230V matningen anslutes via en snabbplint.

  • Höjd inkl. drivdon: 50 mm

  • Minsta inbyggnadsmått: Höjd + 40mm

Specifikationer

Längd595mm
Bredd595mm
Höjd10mm
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti5 år
Effekt (Watt)40W
ProduktfärgVit
DimbarNej
Ljusflöde (Lumen)3800 lm-4000 lm
Färgåtergivning (CRI)80Ra
Spänning (Volt)230V AC
Spridningsvinkel (Grader)120°

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 


Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.