LEDpanel Lux 2, 30x120, 40W, Dimbar (Switch Dim / DALI / 1-10V)

rating Inga omdömen
18-721-Warmwhite

1 649 kr

(inkl. moms)

Vald färg:
Leverans inom 1-5 dagar

Lux Ledpanel är en högpresterande dimbar ledpanel. Dimbart drivdon med hjälp av återfjädrande strömbrytare (Switch Dim), DALI-styrning eller 1-10V dimmer. Finns i färgtemperaturerna 3000K Varmvit eller 4000K Neutralvit.

Användningsområde
Kontor, butiker, skolor etc.

Montage
För infällning i undertak med synlig bärprofil. Kan även monteras dikt tak (ram behöver köpas till) eller pendlat med wireupphäng som kan köpas som separat tillbehör. Vid wireupphäng bör man komplettera armaturen med ram. Får ej täckas med isolering.

Anslutning: Levereras monterade med 2 m kabel (H05VV-F 3G0,75 mm²) och jordad stickpropp.

Utförande
Stomme av stålplåt och vit ram av aluminium. Opalt bländskydd av akryl.

Dimbart drivdon med hjälp av återfjädrande strömbrytare (Switch Dim), DALI-styrning eller 1-10V dimmer.

Ledpaneler har många fördelar mot traditionella lysrörspaneler. De startar direkt med full ljusstyrka, de är helt ljudlösa, har en bra färgåtergivning, inget flimmer, vikten är betydligt lägre och livslängden är lång för att nämna några.

Drivdon

Till våra ledpaneler ingår det alltid en driver till var ledpanel. Det är en driver som endast kan driva en panel, på den sitter en snabbkontakt som passar i ledpanelen. Fördelarna med detta, mot att ha en driver till många led paneler, är att man drar 230V fram till var armatur. Om en driver skulle gå i sönder slocknar endast den ledpanelen och inte hela taket. 230V matningen anslutes via en snabbplint.

  • Höjd inkl. drivdon: 50 mm

  • Minsta inbyggnadsmått: Höjd + 40mm

Klicka här för att lämna ett omdöme

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 

Längd/Bredd (cm)
120 cm
Höjd (cm)
1 cm
Djup (cm)
30 cm
Effekt (Watt)
40W
Ljusflöde (Lumen)
3000K: 4100lm, 4000K 4200lm
Spänning (Volt)
230V AC
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
5 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Dimbar
Ja
Färgåtergivning
80Ra
Spridningsvinkel
90°