Flatline LED Strålkastare 50W(500W) Varmvit Större

Flatline LED Strålkastare 50W(500W) Neutralvit

17-896

Ny

799 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Flatline LED Strålkastare 50W(500W) Neutralvit

Beskrivning

Större LED strålkastare med mycket starkt ljus. Perfekt att använda på fasader, garageuppfarter, som trädbelysning och mycket mycket mer.  Fungerar även perfekt som arbetsbelysning.

Dessa Led strålkastare är av proffsmodell och håller för hårt klimat under många år och går ej att jämföra med billigare alternativ. Led strålkastaren har betydligt starkare ljus än liknande strålkastare med samma watt på grund av högpresterande SMD chip. De har en unik design med ett estetiskt utseende och en hög IP klassning (damm och vattentålig). Andra fördelar är en låg strömförbrukning, låg värmeutveckling, lång livslängd, hög tillförlitlighet, stor energibesparing och den innehåller inga miljöfarliga ämnen.

LED strålkastaren har inbyggt drivdon och en förmonterad 1,5 m robust gummikabel VDE H05VV-F 3×0.75mm2 med stickkontakt som tåler ner till -40°C.

På denna LED strålkastare lämnar vi 2års Garanti!

Specifikationer

Bredd298mm
Höjd210mm
Djup45 mm
KapslingsklassIP65
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
Typ av LEDSMD LED
Effekt (Watt)50W
ProduktfärgSvart
MaterialAluminium
Livslängd35000 h
DimbarNej
Färgtemperatur (Kelvin)4000K
Motsvarar (Watt)500 W
Ljusflöde (Lumen)5250 lm
Färgåtergivning (CRI)70Ra
Spänning (Volt)230V AC
Märkström (MilliAmpere)0,08A
Spridningsvinkel (Grader)120°
AnslutningSladd & stickkontakt

TeraLite LED

TeraLite är ljustema.se's egna varumärke och det var med TeraLite vår resa började år 2010. Namnet bygger på en förkortning och sammansättning av våra ägares namn, Tedd och Rasmus. Intresset för att få fram bra produkter i LED, så som LED-Spotlights, LED-strålkastare och LED-stripes (LED-slingor) kom för snart tio år sedan och efter många resor till Kina för besök på mässor och inspektion av fabriker fann de produkter med kvalitet hög nog att sätta sin egen logga på. Vi är väldigt stolta över vårt utbud och jobbar ständigt med att upprätthålla kvalitet och följa med i utvecklingen för förbättringsmöjligheter av våra produkter. Vi är idag en av väldigt få leverantörer som säljer 230V LED-slinga på metervara, komplett med anslutningskabel, både till privatpersoner och till återförsäljare, installatörer samt grossister. För att se hela TeraLite's sortiment live hälsar vi dig varmt välkommen till vår butik på Bergavägen 4 i Helsingborg.

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.