Flatline LED Strålkastare 10W(90W) Varmvit

rating Visa 3 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 3
17-888

249 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Vår minsta LED Strålkastare är på 10W och ger trots sin storlek ett starkt ljus. Perfekt att använda på fasader, garageuppfarter, som trädbelysning och mycket mycket mer. 

Dessa Led strålkastare är av proffsmodell och håller för hårt klimat under många år och går ej att jämföra med billigare alternativ. Led strålkastaren har betydligt starkare ljus än liknande strålkastare med samma watt på grund av högpresterande SMD chip. De har en unik design med ett estetiskt utseende och en hög IP klassning (damm och vattentålig). Andra fördelar är en låg strömförbrukning, låg värmeutveckling, lång livslängd, hög tillförlitlighet, stor energibesparing och den innehåller inga miljöfarliga ämnen.

LED strålkastaren har inbyggt drivdon och en förmonterad 1,5 m robust gummikabel VDE H05VV-F 3×0.75mm2 med stickkontakt som tåler ner till -40°C.

På denna LED strålkastare lämnar vi 2års Garanti!

Klicka här för att lämna ett omdöme

Ny strålkastare trots att garantin gått ut!
rating 5 5 0.5
Har inte hunnit testa den ännu. Hoppas den håller bättre än den gamla!
Mycket bra armatur!
rating 5 5 0.5
Gedigen konstruktion och levererar enligt specifikationerna!
rating 5 5 0.5
Fem stjärnor!

TeraLite LED

TeraLite är ljustema.se's egna varumärke och det var med TeraLite vår resa började år 2010. Namnet bygger på en förkortning och sammansättning av våra ägares namn, Tedd och Rasmus. Intresset för att få fram bra produkter i LED, så som LED-Spotlights, LED-strålkastare och LED-stripes (LED-slingor) kom för snart tio år sedan och efter många resor till Kina för besök på mässor och inspektion av fabriker fann de produkter med kvalitet hög nog att sätta sin egen logga på. Vi är väldigt stolta över vårt utbud och jobbar ständigt med att upprätthålla kvalitet och följa med i utvecklingen för förbättringsmöjligheter av våra produkter. Vi är idag en av väldigt få leverantörer som säljer 230V LED-slinga på metervara, komplett med anslutningskabel, både till privatpersoner och till återförsäljare, installatörer samt grossister. För att se hela TeraLite's sortiment live hälsar vi dig varmt välkommen till vår butik på Bergavägen 4 i Helsingborg.

Längd/Bredd (cm)
14 cm
Höjd (cm)
9,5 cm
Djup (cm)
2,7 cm
Effekt (Watt)
10W
Motsvarar (Watt)
90W
Ljusflöde (Lumen)
1000 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Kapslingsklass
IP65
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Material
Aluminium
Dimbar
Nej
Färgtemperatur
3000K
Livslängd
35000 h
Färgåtergivning
70Ra
Märkström (mA)
0,04A
Spridningsvinkel
120°