Slim Color LED Strålkastare 30W Färgväxlande RGB Större

Slim Color LED Strålkastare 30W Färgväxlande RGB

16-336

Ny

949 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Slim Color LED Strålkastare 30W Färgväxlande RGB

Beskrivning

Denna RGB strålkastare öppnar upp för nya belysnings möjligheter. Färger ställs in med medföljande fjärrkontroll. Lys upp ett träd med röd färg på hösten och blå färg på vintern. Lys upp gräsmattan med en grön färg på sommaren eller ställ in ett färgväxlande program över jul och nyår. En mycket rolig produkt som använder alla fördelar med färgad ledbelysning.

Strålkastaren har inbyggt minne för senast använda färg. Detta gör att det går att bryta strömmen till strålkastaren utan att den byter färg vid nästa start. 

IR Fjärrkontroll

IR = Infraröd, du måste rikta fjärrkontrollen mot strålkastaren för att det ska fungera. Detta innebär att du enkelt kan ha flera strålkastare med olika inställningar.
Fjärrkontroll med färgväxlare och dimmer ingår. Denna fjärrkontroll har färdiga färger, olika program och dimmer. Det går även att välja vit färg.

Inbyggt drivdon. Förmonterad med 1,5 m robust gummikabel med stickkontakt, VDE H05VV-F 3×0.75mm2 som tåler ner till -40°C.

Specifikationer

Bredd150mm
Höjd234mm
Djup53 mm
KapslingsklassIP65
UtomhusbrukJa
Garanti3 år
Typ av LEDCOB LED
Effekt (Watt)30W
ProduktfärgSvart
MaterialAluminium
Livslängd35000 h
DimbarJa
Färgtemperatur (Kelvin)RGB
Färgåtergivning (CRI)70Ra
Spänning (Volt)230V AC
Spridningsvinkel (Grader)120°

TeraLite LED

TeraLite är ljustema.se's egna varumärke och det var med TeraLite vår resa började år 2010. Namnet bygger på en förkortning och sammansättning av våra ägares namn, Tedd och Rasmus. Intresset för att få fram bra produkter i LED, så som LED-Spotlights, LED-strålkastare och LED-stripes (LED-slingor) kom för snart tio år sedan och efter många resor till Kina för besök på mässor och inspektion av fabriker fann de produkter med kvalitet hög nog att sätta sin egen logga på. Vi är väldigt stolta över vårt utbud och jobbar ständigt med att upprätthålla kvalitet och följa med i utvecklingen för förbättringsmöjligheter av våra produkter. Vi är idag en av väldigt få leverantörer som säljer 230V LED-slinga på metervara, komplett med anslutningskabel, både till privatpersoner och till återförsäljare, installatörer samt grossister. För att se hela TeraLite's sortiment live hälsar vi dig varmt välkommen till vår butik på Bergavägen 4 i Helsingborg.

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.