Cato Vägglampa 2L Mässing

rating Inga omdömen
26-597

2 749 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Hela Cato-serien är en tidlös klassiker från varumärket Belid. I denna serie hittar vi ett brett utbud av golvlampor, taklampor och bordslampor. Cato dubbel vägglampa är en modern och stilren vägglampa med två riktbara lampor som både erbjuder funktionalitet och snygg design. Med sin tillverkning i svenska kuststaden Varberg, är design och material av hög kvalitet ett signum för lampor från Belid och Cato vägglampa är inget undantag! 

Denna modell av vägglampan Cato är gjord i metall med en lätt slipad mässingsfinish.

Ljuskällan, som är placerad i de smala lamphuvudena, avger ett riktigt bra direktljus som gör Cato till den perfekta läslampan på väggen över sängen. Du vinklar och riktar lamporna efter eget önskemål så du får ljusriktningen dit du önskar. Eftersom lamporna är dimbara justerar du enkelt ljusstyrkan med dimmern som är placerad på väggfästet. Varje lampa har egen dimmer.

Två ljuskällor med GU4-sockel i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd medföljer. Dessa ljuskällor har en ljusstyrka på 210 lumen (3W) och avger ett behagligt varmvitt ljussken. Medföljande ljuskällor har energiklass A+.

Tips! Köp till passande hyllplan för att göra din Cato vägglampa till en vägglampa med förvaringshylla! Se passande hyllplan under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Längd/Bredd (cm)
32 cm
Höjd (cm)
10 cm
Djup (cm)
16 cm
Sladdlängd (m)
2,5 m
Effekt (Watt)
2xMax 3W
Spänning (Volt)
230V AC / 12V (Inbyggd transformator)
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Dimmer på lampa
Garanti
2 år
Produktfärg
Mässing
Färgkategori
Mässing/Guld
Ljuskälla
Medföljer
Material
Metall
Dimbar
Ja
Sockel
GU4