Walther Vägglampa Mässing/Rosa

rating Inga omdömen
22-748

945 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Fina vägglampan Walther är designad av Erika Norén för välkända varumärket Globen Lighting. Denna vägglampa har mässingsfärgad stomme och skärm i rosa sammet, en tidlös och elegant kombination! Lamphuvudet med skärm är riktbart både i sidled samt uppåt och nedåt så att du kan vinkla och rikta ljuset efter eget behov och önskemål.

Placera Walther vägglampa sidan om sängen eller intill favoritfåtöljen och få en snygg och funktionell inredningsdetalj i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat, komplettera med en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Längd/Bredd (cm)
14 cm
Höjd (cm)
25 cm
Djup (cm)
22 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Produktfärg
Mässing
Färgkategori
Mässing/Guld
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27