Barcelona Vägglampa Vit Större

Barcelona Vägglampa Vit

22-081

Ny

399 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Barcelona vägglampa, från välkända Markslöjd, är en enkel och stilren vägglampa i vitlackerad metall med detaljer i krom.

Denna vägglampa har riktbart lamphuvud så du kan justera riktningen på ljuset efter eget önskemål. Detta gör att Barcelona passar utmärkt som läslampa vid sängen eller på väggen intill favoritfåtöljen. Ljusstyrkan regleras enkelt med hjälp av vriddimmern som är placerad på väggfästet. 

Barcelona vägglampa levereras komplett med sladd och stickkontakt för vägguttag. Denna är avtagbar om du önskar montera lampan med fast installation.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)8 cm
Höjd (cm)16 cm
Djup (cm)15 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 12W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareDimmer på lampa
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
Färg på sladdTransparent
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
DimbarJa
SockelGU10

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


ni är naturligtvis bäst av alla
Jan-Erik B. - 2018/12/03???
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.