Cosmos Vägglampa USB Större

Cosmos Vägglampa USB

21-970

Ny

499 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Funktionella Cosmos vägglampa, från Cottex, är en lampa som gör sig utmärkt intill sängen eller vid favoritfåtöljen som läslampa. Lamphuvudet sitter på en flexarm som gör att du kan rikta och vinkla ljusets riktning efter eget önskemål och behov. USB-porten på väggfästet gör att du enkelt laddar din mobil eller surfplatta.

Cosmos har inbyggd ljuskälla i LED med låg energiförbrukning och lång livslängd. Med en ljusstyrka på 400 lumen får du ett bra läsljus som lyser i en behaglig varmvit ton. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)7 cm
Höjd (cm)35 cm
Färg på sladdVit
Ljusflöde (Lumen)400 lm
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på lampa
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall
Färgtemperatur3000K

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.