• −25%

Nexus 10 Vägglampa Borstad Stål

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
21-609

599 kr 799 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Vägglampan Nexus är designad av välkända, danska designbyrån Bønnelycke MDD för varumärket Design for the people.

Nexus är gjord i stålfärgad metall med en borstad finish och har flera fina detaljer, till exempel leden i borstad mässing och den eleganta placeringen av strömbrytaren i härlig retrostil. Nexus vägglampa levereras med sladd och stickkontakt för vägguttag. Sladden är borttagbar om du önskar använda lampan för fast installation. Väggfästet har en diameter på 12 cm.

Låt den pryda väggen intill sängen och få en snygg och funktionell läslampa eller placera den på valfri vägg och få en läcker inredningsdetalj som gör sig lika bra i hemmets alla rum!

Ljuskälla i LED på 3W medföljer. Med en ljusstyrka på 200lm avger den en behaglig ljusstyrka i ett varmvitt (2700K) sken. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Design for the people

Som del av danska varumärket Nordlux finns Design for the people. Här hittar du stilrena lampor i modern, dansk design med utförande i högsta kvalitet. Vad sägs som läckra badrumslampor, bordslampor och taklampor för hemmets alla rum. Konceptet är att alla ska ha råd att köpa en lyxig designlampa och här hittar du lampor för alla hem och plånböcker! I Design for the people's sortiment hittar du även utomhusbelysning som hjälper dig att skapa en vackert upplyst och inbjudande utemiljö hemma hos dig. 

Höjd (cm)
22 cm
Djup (cm)
21 cm
Specialmått (cm)
10 cm (skärm)
Sladdlängd (m)
1,8 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 6W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på lampa
Garanti
2 år
Produktfärg
Stål
Färgkategori
Grå
Material
Metall
Sockel
GU10