Pure Vägglampa Grå

rating Inga omdömen
21-586

799 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Vägglampan Pure är designad av välkända, danska designbyrån Bønnelycke MDD för varumärket Design for the people.

Pure är gjord i grå metall med snygg detalj i FSC certifierad oljad valnöt. Placera den på väggen intill sängen och få en snygg och funktionell läslampa eller låt den pryda valfri vägg och få en läcker inredningsdetalj som gör sig lika bra i hemmets alla rum.

Lampan har flera fina detaljer, till exempel leden i borstad mässing och den eleganta placeringen av strömbrytaren.  Pure vägglampa levereras med sladd och stickkontakt för vägguttag. Sladden är borttagbar om du önskar använda lampan för fast installation. Väggfästet har en diameter på 10 cm.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Design for the people

Som del av danska varumärket Nordlux finns Design for the people. Här hittar du stilrena lampor i modern, dansk design med utförande i högsta kvalitet. Vad sägs som läckra badrumslampor, bordslampor och taklampor för hemmets alla rum. Konceptet är att alla ska ha råd att köpa en lyxig designlampa och här hittar du lampor för alla hem och plånböcker! I Design for the people's sortiment hittar du även utomhusbelysning som hjälper dig att skapa en vackert upplyst och inbjudande utemiljö hemma hos dig. 

Höjd (cm)
26 cm
Djup (cm)
17 cm
Specialmått (cm)
7,5 cm (skärm)
Sladdlängd (m)
1,8 m
Färg på sladd
Grå
Effekt (Watt)
Max 8W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på lampa
Garanti
2 år
Produktfärg
Grå
Färgkategori
Grå
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Trä
Sockel
GU10