Bazar Vägglampa Svart
  • −30%
Bazar Vägglampa Svart
Bazar Vägglampa Svart
Bazar Vägglampa Svart
  • Bazar Vägglampa Svart
  • Bazar Vägglampa Svart
  • Bazar Vägglampa Svart

Bazar Vägglampa Svart

rating Visa 2 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 2
18-163

1 187 kr 1 695 kr −30%

(inkl. moms)

Skickas inom 1-2 vardagar

Stilfulla Bazar vägglampa, från välkända By Rydéns, är en modern vägglampa i svart metall. Denna vägglampa har fyra ställbara leder så att du enkelt kan justera och rikta ljuset efter eget önskemål. Den fösta leden gör att du även kan justera lampan i sidled. 

Bazar gör sig lika bra på väggen i köket eller vid soffan i vardagsrummet och blir en stilren inredningsdetalj, oavsett placering. Denna vägglampa levereras med två meter kabel med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag.

Du monterar lampan enkelt genom att skruva upp medföljande u-bygel och sen fästa lampans väggplatta på denna. Väggplattan har en diameter på 13 cm. Lamphuvudet har en diameter på 17 cm och har vit insida. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Bazar Vägglampa Svart
rating 5 5 0.5
Bra köp
Bazar Vägglampa Svart
rating 5 5 0.5
Jättesnygg sänglampa till vår nya kontinentalsäng

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Längd/Bredd (cm)
122 cm
Höjd (cm)
38 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
Max 42W
Sockel
E27
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på lampa
Energiklass
A++ - E
Garanti
5 år
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall