• −10%

Linn Lampskärm Ø20cm Svart

rating Inga omdömen
21-084

176 kr 195 kr Spara −10%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Fina Linn lampskräm, från Just Light, är en enkel och stilren lampskärm i svart linne med vit insida. 

Denna lampskärm har klofäste vilket innebär att den monteras direkt på ljuskällan genom att "klämmas" fast. 

Lampskärmar

Har du fyndat en snygg lampfot på loppis? Eller önskar du förnya en solblekt/sliten/omodern bordslampa med ny lampskärm? Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du snygga lampskärmar i alla möjliga färger, former, material och prisklasser. 

Observera att priset endast inkluderar lampskärm. Lampfot och ljuskälla säljes separat. För att se vårt stora utbud av lampfötter, klicka här.

Vi rekommenderar att du väljer en ljuskälla i LED för att bespara din lampskärm från fula brännmärken då LED inte utstrålar värme. LED är dessutom bra för miljön då det förbrukar väldigt lite energi och har extremt lång livslängd!

Tänk på att välja lampskärm och lampfot med samma fäste, d.v.s om lampskärmen har E14-ring så ska du välja en fot som har E14 sockel, har skärmen E27-ring så ska foten ha E27 sockel o.s.v. Denna informationen står alltid under "Specifikationer" (se till höger).  Är du osäker på om din favoritskärm passar din lampfot så kontakta vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig matcha rätt i lampskärms-djungeln!  

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
20 cm
Höjd (cm)
16 cm
Montering
Klofäste
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Material
Linne

Just Light

Just Light är ett systervarumärke till välkända Globen Lighting. Just Light erbjuder både ett modernt och klassiskt utbud av lampor som är prismässigt tilltalande och som håller över tiden. I Just Lights sortiment finner du bordslampor, golvlampor, vägglampor, och taklampor som passar i alla hem, oavsett vilken inredningsstil du har.