Fia Lampskärm Ø30cm Större bild

Fia Lampskärm Ø30cm

349 kr

Färg:

Leverans inom 2-7 dagar

Fia Lampskärm Ø30cm

Vackra lampskärmen Fia från PR HOME i härligt linne med fina stygn släpper genom ett mysigt ljusflöde och avger en vacker ljusbild. 

Denna lampskärm har fäste E27 ring vilket innebär att du måste välja en lampfot med E27 sockel för att kunna fästa skärmen på lampfoten. 

Fia lampskärm finns i två fina färger, välj mellan natur eller off-white. Lampskärmen ingår i en serie och finns i flera olika storlekar. 

Lampskärmar

Har du fyndat en snygg lampfot på loppis? Eller önskar du förnya en solblekt/sliten/omodern bordslampa med ny lampskärm? Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du snygga lampskärmar i alla möjliga färger, former, material och prisklasser. 

Observera att priset endast inkluderar lampskärm. Lampfot och ljuskälla säljes separat. För att se vårt stora utbud av lampfötter, klicka här.

Vi rekommenderar att du väljer en ljuskälla i LED för att bespara din lampskärm från fula brännmärken då LED inte utstrålar värme. LED är dessutom bra för miljön då det förbrukar väldigt lite energi och har extremt lång livslängd!

Tänk på att välja lampskärm och lampfot med samma fäste, d.v.s om lampskärmen har E14-ring så ska du välja en fot som har E14 sockel, har skärmen E27-ring så ska foten ha E27 sockel o.s.v. Denna informationen står alltid under "Specifikationer" (se till höger).  Är du osäker på om din favoritskärm passar din lampfot så kontakta vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig matcha rätt i lampskärms-djungeln!  

Specifikationer

  • Diameter30/23 cm
  • Höjd15 cm
  • MonteringE27-ring
  • Garanti2 år
  • MaterialLinne

30 andra produkter i samma kategori:

Trustpilot