Lamppropp med 15cm kabel, Ojordad
  • −30%
Lamppropp med 15cm kabel, Ojordad
Kronkoppling Klass II
  • Lamppropp med 15cm kabel, Ojordad
  • Kronkoppling Klass II

Lamppropp med 15cm kabel, Ojordad

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
28-615

20 kr 29 kr −30%

(inkl. moms)

Skickas inom 1-2 vardagar

Har du hittat en fin taklampa hos oss som ska kopplas in i takuttaget? Då det inte längre medföljer lampproppar, p.g.a. den nya EU standarden, behöver du köpa till en lamppropp för att kunna installera din nya lampa. Denna lamppropp är ojordad och har en 15cm lång kabel (SKXx0,75) för enkel installation. Kika vilket uttag du har hemma så att du köper rätt lamppropp! 

Montering av takkontakt

Den 1 april 2019 kom den nya EU-standarden med nya regler för takkontakter och takuttag till taklampor. Det är en standard som gäller inom hela EU vilket innebär att det aldrig följer med en takkontakt när du köper en ny taklampa, vilket det väldigt ofta gjorde tidigare.

Lamptillverkarna vet helt enkelt inte vilken standard på lamputtag du som kund har, och kan därför inte skicka med någon lampkontakt som garanterat passar hos dig. Tänk därför på att du behöver köpa till en lamppropp som passar dina takuttag när du köper en ny taklampa. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Lamppropp med 15cm kabel, Ojordad
rating 5 5 0.5
Smidig att koppla

Globen Lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Globen Lighting är ett svenskt belysningsföretag som grundades 1983 och har sedan dess lyst upp många hem. Deras trendsättande sortiment formges till större del in-house och grunden i deras formgivning bygger på ett modernt, spännande och kreativt formspråk. Deras sortiment har en bred variation både vad gäller stil och funktion, vilket skapar något för alla.

Längd/Bredd (cm)
19 cm
Höjd (cm)
2,5 cm
Djup (cm)
2,8 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Material
Plast