Ceylon Lampfot 40cm Större

Ceylon Lampfot 40cm

25-608

Ny

1 499 kr

inkl moms

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/09/13

Mer information

Vackra Ceylon, från PR Home, är en underbar lampfot gjord i trä och flätad rotting. 

På miljöbilden ser vi lampfoten kombinerad med den rektangulära, svarta skärmen Rakel, även denna från PR Home sortiment. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)19 cm
Höjd (cm)40 cm
Djup (cm)12 cm
Sladdlängd (m)1,5 m
Effekt (Watt)Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++ - E
Garanti2 år
ProduktfärgTrä
FärgkategoriBrun
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.