Kampanj! Jing Lampfot 36cm Oxiderad Krom Större

Jing Lampfot 36cm Oxiderad Krom

25-027

Ny

Rabatten slutar om:

569 kr

inkl moms

759 kr

-25%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Härliga Jing lampfot, från välkända Watt & Veke, är en lampfot som har ett bambuliknande utseende, som du enkelt förvandlar till en vacker bordslampa! Komplettera med valfri lampskärm och få en riktigt snygg inredningsdetalj i ditt hem. 

Lampfötter

Behåll din lampskärm och byt ut lampfoten mot en ny eller kombinera ihop din egen lampa med ny lampfot och ny skärm - Få en snygg och unik lampa till ditt hem! Bordslampor är även mycket fina att ställa i grupp, mixa och matcha storlekar, färger och material och skapa en riktig blickfångande dekorationsbelysning som hjälper till att höja mysfaktorn hemma hos dig.

Vi har ett stort utbud av lampskärmar, klicka här för att komma direkt dit.

Observera att priset endast inkluderar lampfot, lampskärm och ljuskälla säljes separat. Komplettera din lampfot med en av våra många ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och som inte blir varm. Se passande förslag under "Köp Till."

Specifikationer

Diameter (cm)11 cm
Höjd (cm)36 cm
Sladdlängd (m)2,5 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringE27-ring
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
FärgkategoriKrom
LjuskällaMedföljer ej
SockelE27

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.