Jill Lampfot 32cm Guld Större

Jill Lampfot 32cm Guld

25-019

Ny

249 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Stilrena lampfoten Jill, från Watt & Veke, är en enkel och elegant lampfot i guldfärgad metall med en blank finish. Kombinera Jill lampfot med valfri lampskärm och låt den lysa upp på sängbordet eller bli en snygg inredningsdetalj på ett avlastningsbord. 

Lampfötter

Behåll din lampskärm och byt ut lampfoten mot en ny eller kombinera ihop din egen lampa med ny lampfot och ny skärm - Få en snygg och unik lampa till ditt hem! Bordslampor är även mycket fina att ställa i grupp, mixa och matcha storlekar, färger och material och skapa en riktig blickfångande dekorationsbelysning som hjälper till att höja mysfaktorn hemma hos dig.

Vi har ett stort utbud av lampskärmar, klicka här för att komma direkt dit.

Observera att priset endast inkluderar lampfot, lampskärm och ljuskälla säljes separat. Komplettera din lampfot med en av våra många ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och som inte blir varm. Se passande förslag under "Köp Till."

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)10 cm
Höjd (cm)32 cm
Djup (cm)10 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++ - E
Garanti2 år
ProduktfärgGuld
FärgkategoriMässing/Guld
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.