Kampanj! Spira Lampfot 43cm Krom Större

Spira Lampfot 43cm Krom

24-932

Ny

Rabatten slutar om:

599 kr

inkl moms

799 kr

-25%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Eleganta lampfoten Spira, från Aneta Belysning, är en vacker lampfot i blank krom. Komplettera din Spira lampfot med valfri lampskärm och placera på såväl sängbord som i fönsterkarmen och få en lyxig inredningsdetalj i ditt hem. 

Lampfötter

Behåll din lampskärm och byt ut lampfoten mot en ny eller kombinera ihop din egen lampa med ny lampfot och ny skärm - Få en snygg och unik lampa till ditt hem! Bordslampor är även mycket fina att ställa i grupp, mixa och matcha storlekar, färger och material och skapa en riktig blickfångande dekorationsbelysning som hjälper till att höja mysfaktorn hemma hos dig.

Vi har ett stort utbud av lampskärmar, klicka här för att komma direkt dit.

Observera att priset endast inkluderar lampfot, lampskärm och ljuskälla säljes separat. Komplettera din lampfot med en av våra många ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och som inte blir varm. Se passande förslag under "Köp Till."

Specifikationer

Diameter (cm)7,5 cm
Höjd (cm)43 cm
Sladdlängd (m)1,6 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 40W
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
FärgkategoriSilver
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.