Jewel Lampfot 38cm Större

Jewel Lampfot 38cm Antiksilver

24-915

Ny

1 099 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Eleganta lampfoten Jewel, från välkända Watt & Veke, är en vacker lampfot i antiksilver metall med en rustik finish. Med sin höjd på 38cm passar Jewel lampfot lika bra på sängbordet som i fönstret eller på ett avlastningsbord.

Lampfötter

Behåll din lampskärm och byt ut lampfoten mot en ny eller kombinera ihop din egen lampa med ny lampfot och ny skärm - Få en snygg och unik lampa till ditt hem! Bordslampor är även mycket fina att ställa i grupp, mixa och matcha storlekar, färger och material och skapa en riktig blickfångande dekorationsbelysning som hjälper till att höja mysfaktorn hemma hos dig.

Vi har ett stort utbud av lampskärmar, klicka här för att komma direkt dit.

Observera att priset endast inkluderar lampfot, lampskärm och ljuskälla säljes separat. Komplettera din lampfot med en av våra många ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och som inte blir varm. Se passande förslag under "Köp Till."

Specifikationer

Diameter (cm)13 cm
Höjd (cm)38 cm
Sladdlängd (m)2,5 m
Färg på sladdSvart
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgAntik Silver
FärgkategoriSilver
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas
SockelE27

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.