Härliga lampfoten Milano, från välkända Watt & Veke, är en lampfot gjord av fyrkantsrör med rektangulär fot. Milano är tillverkad i metall och har en blank mässingsfinish. Den rektangulära formen gör att Milano passar bra på smala fönsterbrädor eller på ett smalare sängbord eller avlastningsbord. 

På miljöbilden är Milano lampfot kombinerad med lampskärmen Ina 20 cm, även denna från Watt & Veke. 

Lampfötter

Behåll din lampskärm och byt ut lampfoten mot en ny eller kombinera ihop din egen lampa med ny lampfot och ny skärm - Få en snygg och unik lampa till ditt hem! Bordslampor är även mycket fina att ställa i grupp, mixa och matcha storlekar, färger och material och skapa en riktig blickfångande dekorationsbelysning som hjälper till att höja mysfaktorn hemma hos dig.

Vi har ett stort utbud av lampskärmar, klicka här för att komma direkt dit.

Observera att priset endast inkluderar lampfot, lampskärm och ljuskälla säljes separat. Komplettera din lampfot med en av våra många ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och som inte blir varm. Se passande förslag under "Köp Till."

Klicka här för att lämna ett omdöme

Milano Lampfot 42cm Mässing
rating 1 5 0.5
Tre av tre hade fläckar på stången. Ersättnings leveransen från watt&VEKE var en av tre skadad på lamphållaren. Fyra av sex lampfötter har gått i retur.

Watt & Veke

Längd/Bredd (cm)
16 cm
Höjd (cm)
42 cm
Djup (cm)
9 cm
Sladdlängd (m)
2,5 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Energiklass
A++ - E
Garanti
2 år
Produktfärg
Mässing
Färgkategori
Mässing/Guld
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27