Woody Lampfot 54cm

rating Inga omdömen
24-131

1 399 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 2-10 dagar

Liknande produkter

Eleganta Woody lampfot, från välkända Watt & Veke, är en lampfot i metall med en design inspirerad av ekens vackra grenar. Den mörka bronsfinishen ger en extra lyxig touch och Woddy lampfot kan med fördel kombineras både med mörka och med ljusa lampskärmar. Denna lampfot blir en läcker inredningsdetalj på sängbordet eller på ett avlastningsbord! 

På miljöbilderna ser du Woody lampfot kombinerad med de cylinderformade lampskärmarna Hummingbird, Feather och Petal - alla med en diameter på 29 cm från Watt & Vekes sortiment. 

Lampfötter

Behåll din lampskärm och byt ut lampfoten mot en ny eller kombinera ihop din egen lampa med ny lampfot och ny skärm - Få en snygg och unik lampa till ditt hem! Bordslampor är även mycket fina att ställa i grupp, mixa och matcha storlekar, färger och material och skapa en riktig blickfångande dekorationsbelysning som hjälper till att höja mysfaktorn hemma hos dig.

Vi har ett stort utbud av lampskärmar, klicka här för att komma direkt dit.

Observera att priset endast inkluderar lampfot, lampskärm och ljuskälla säljes separat. Komplettera din lampfot med en av våra många ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och som inte blir varm. Se passande förslag under "Köp Till."

Klicka här för att lämna ett omdöme

Watt & Veke

Diameter (cm)
25 cm
Höjd (cm)
54 cm
Sladdlängd (m)
2,5 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Energiklass
A++ - E
Garanti
2 år
Produktfärg
Brons
Färgkategori
Brons
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27