Palma Vägglampa Vit Större

Palma Vägglampa Vit

22-504

Ny

949 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Moderna Palma, från välkända Markslöjd, är en funktionell och stilren vägglampa i vitackerad metall med krom detaljer. På baksidan av väggfästet sitter det en slinga som skapar ett indirekt ljus för dekoration, samt ett riktbart lamphuvud som gör att du enkelt kan vinkla och rikta ljuset efter eget behov. På väggplattan sitter det två separata strömbrytare så att du kan välja vilken av ljuspunkterna du vill ha tänt. Slingan drar 3W och lamphuvudet drar 6W.

Palma har inbyggd ljuskälla i LED med låg energiförbrukning och lång livslängd. Med en ljusstyrka på 500 lumen får du ett bra läsljus som lyser i en behaglig varmvit ton. 

Vägglampan levereras komplett med sladd och stickkontakt för vägguttag. Denna är avtagbar om du önskar montera lampan med fast installation.

Specifikationer

Diameter14 cm
Djup10,5 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti5 år
Effekt (Watt)6W/3W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgVit
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall
Färgtemperatur 3000K
VinklingsbarJa
Ljusflöde (Lumen)500 lm
StrömbrytareBrytare på lampa
EnergiklassA
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent
Färgkategori (Sök)Vit

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.