Karli Vägglampa Stål Större

Karli Vägglampa Stål

22-424

Ny

589 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Stilrena Karli vägglampa, från välkända Markslöjd, är en lampa som gör sig utmärkt intill sängen eller vid favoritfåtöljen som läslampa. Lamphuvudet sitter på en flexarm som gör att du kan rikta och vinkla ljusets riktning efter eget önskemål och behov. Strömbrytaren sitter på väggplattan och har touchfunktion. 

Karli har inbyggd ljuskälla i LED med låg energiförbrukning och lång livslängd. Med en ljusstyrka på 340 lumen får du ett bra läsljus som lyser i en behaglig varmvit ton. 

Specifikationer

Bredd11 cm
Höjd15 cm
Djup25 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)6W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgStål
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall
Färgtemperatur 3000K
VinklingsbarJa
Ljusflöde (Lumen)340 lm
Spridningsvinkel (Grader)120°
StrömbrytareBrytare på lampa
AnslutningSladd & stickkontakt
Färgkategori (Sök)Grå

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.