Ciro Vägglampa Vit/Stål Större

Ciro Vägglampa Vit/Stål

22-161

Ny

395 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Ciro vägglampa från Markslöjd, har en design som både är modern och funktionell.

Vägglampan är av metall med en matt finish och detaljer i stål. Det riktbara lamphuvudet gör att du enkelt kan vinkla och rikta ljuset efter eget behov. 

Ciro har dimmer på väggfästet så du enkelt kan reglera ljusstyrkan efter eget önskemål.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra dimbara ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd7 cm
Höjd14 cm
Djup14,5 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 7W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
DimbarJa
SockelGU10
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareDimmer på lampa
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent
Färgkategori (Sök)Vit

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.