Bike Vägglampa Vit Större

Bike Vägglampa Vit

22-084

Ny

595 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Bike vägglampa är designad av Joakim Thedin för välkända varumärket  Markslöjd. Resultatet är en härlig vägglampa i vit metall med detaljer i krom. Bike har lite längre, svängbar arm och riktbart lamphuvud och gör den till en vägglampa som är perfekt om du har lite tjockare sänggavel och är på jakt efter en läslampa som ger ett bra, riktbart ljus så du kan njuta av en spännande bok eller härlig tidning i sängen.

Ljusstyrkan regleras enkelt med hjälp av vriddimmern som är placerad på väggfästet. 

Bike vägglampa levereras komplett med sladd och stickkontakt för vägguttag. Denna är avtagbar om du önskar montera lampan med fast installation.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Bredd8 cm
Höjd36 cm
Djup36 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 12W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
DimbarJa
SockelGU10
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareDimmer på lampa
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent
Färgkategori (Sök)Vit

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.