Barcelona Vägglampa Stål Större

Barcelona Vägglampa Stål

22-082

Ny

369 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Barcelona vägglampa, från välkända Markslöjd, är en enkel och stilren vägglampa helt i stålfärgad metall.

Denna vägglampa har riktbart lamphuvud så du kan justera riktningen på ljuset efter eget önskemål. Lampan är riktbar 180° åt båda hållen från nerljus. Detta gör att Barcelona passar utmärkt som läslampa vid sängen eller på väggen intill favoritfåtöljen. Ljusstyrkan regleras enkelt med hjälp av vriddimmern som är placerad på väggfästet. 

Barcelona vägglampa levereras komplett med sladd och stickkontakt för vägguttag. Denna är avtagbar om du önskar montera lampan med fast installation.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Bredd8 cm
Höjd16 cm
Djup15 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 12W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgStål
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
DimbarJa
SockelGU10
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareDimmer på lampa
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent
Färgkategori (Sök)Grå

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.