Ny Cosmos Vägglampa USB Större

Cosmos Vägglampa USB

21-970

Ny

495 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Cosmos Vägglampa USB

Funktionella Cosmos vägglampa, från Cottex, är en lampa som gör sig utmärkt intill sängen eller vid favoritfåtöljen som läslampa. Lamphuvudet sitter på en flexarm som gör att du kan rikta och vinkla ljusets riktning efter eget önskemål och behov. USB-porten på väggfästet gör att du enkelt laddar din mobil eller surfplatta.

Cosmos har inbyggd ljuskälla i LED med låg energiförbrukning och lång livslängd. Med en ljusstyrka på 400 lumen får du ett bra läsljus som lyser i en behaglig varmvit ton. 

Specifikationer

Bredd7 cm
Höjd35 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
ProduktfärgVit
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall
Färgtemperatur (Kelvin)3000K
Ljusflöde (Lumen)400 lm
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på lampa
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdVit

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.