Svejk Vägglampa Svart 13 cm Större

Svejk Vägglampa Svart 13 cm

21-245

Ny

1 999 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Härliga Svejk vägglampa från välkända Co Bankeryd, är en cool vägglampa i modern, industriell design. Inspirerad av den tappre soldaten Svejks äventyr under världskriget, vilket utmärker sig i designen som är inspirerad av en soldathjälm. Denna vägglampa är gjord i svartlackerad metall med en snygg, matt finish och detaljer i nickel. Genom det frostade akrylglaset på undersidan sprids ett mjukt och behagligt ljussken och eftersom lamphuvudet är riktbart uppåt/nedåt passar Svejk utmärkt både som dekorationsbelysning i vardagsrummet eller som läslampa intill sängen.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Bredd23 cm
Höjd13 cm
Djup13 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 7W LED
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelGU10
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

CO Bankeryd

CO Bankeryd är en del av varumärket Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. CO Bankeryd och Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / CO Bankeryd's sortiment hittar du mycket exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.