Orion Förvaringsbubbla Ø33,5cm Valnöt/Klar
Orion Förvaringsbubbla Ø33,5cm Valnöt/Klar

Orion Förvaringsbubbla Ø33,5cm Valnöt/Klar

rating Inga omdömen
53-658

699 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Orion förvaringsbubbla från Koziol är tillverkat i polykarbonat och valnötsfanér på HDF. Denna väggdisplayen är ett dekorativt designelement som erbjuder en enkel lösning för förvaring av leksaker, strumpor, halsdukar och andra småsaker. Tack vare sin transparenta design syns innehållet tydligt. En absolut wanna-have för varje barns rum, vilket gör städning roligt även för de små!

Klicka här för att lämna ett omdöme

Koziol

Det tyska företaget Koziol grundades 1927 och har genom åren gjort kult av både diskborstar och klädnypor. Idag finns de i över 50 länder och samarbetar med världens främsta designers. Alla produkter designas, tillverkas och produceras i underbara Odenwald sen 90 år tillbaka.

All design, produktion, produktutveckling, tillverkning, konstruktion, marknadsföring och paketering sker i Tyskland. Från idé till att produkten packas och skickas ut till kunden. Det gör att Koziol har en specialiserad ”know-how” med korta beslutsvägar, hög flexibilitet och snabbhet.

Koziol lever efter sin filosofi ”hållbar framgång”. Koziol strävar efter att inspirera människor till ett mer hållbart och medvetet liv. Alla kollektioner är exklusivt tillverkade i miljövänlig termoplast som kan omarbetas och återvinnas upprepade gånger. Koziol använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA.

“Bra design med ett gott samvete."

• Produkter för hela hemmet i 100% återvinningsbar plast.
• Giftfria produkter som inte innehåller melamin eller BPA.
• Från idé till paketering - allt sker i Odenwald i Tyskland.
• Utvecklar kontinuerligt nya, innovativa produkter - till exempel Superglass som är ett okrossbart och repfritt glas för alla tillfällen.

Diameter (cm)
33,5 cm
Längd/Bredd (cm)
33,5 cm
Höjd (cm)
15,7 cm
Djup (cm)
33,5 cm
Garanti
2 år
Material
Polykarbonat/Valnötsfanér på HDF