Komet Kuddfodral 45x45cm Svart
  • −20%
Komet Kuddfodral 45x45cm Svart
Komet Kuddfodral 45x45cm Svart
Komet Kuddfodral 45x45cm Svart
  • Komet Kuddfodral 45x45cm Svart
  • Komet Kuddfodral 45x45cm Svart
  • Komet Kuddfodral 45x45cm Svart

Komet Kuddfodral 45x45cm Svart

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
54-389

279 kr 349 kr −20%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Komet kuddfodral från Svanefors är ett härligt kuddfodral i bomull med tryck från Tove Janssons bok om mumintrollet - Kometen, med citatet "En komet är en ensam stjärna som har tappat besinningen & störtar omkring i världsrymden med en glödande svans efter sig". Kuddfodralet är försedd med en dragkedja i nederkanten.

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX® som garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.

Tvättråd: Tvärtom kuddfodral får ej kemtvättas. Kuddfodralet ska tvättas i 30°C maskintvätt och får ej användas med klor. Kuddfodralet får inte torktumlas men går bra att stryka med strykjärn på hög temperatur.

Behöver du köpa till en innerkudde finner du passande förslag under "Tillbehör" Tips! Om du vill att din kudde ska se välfylld ut så rekommenderar vi att man väljer en innerkudde som är en storlek större än själva kuddfodralet. Vill du att den ska passa perfekt, väljer du självklart samma storlek på både innerkudde och kuddfodral.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Bomull
Längd/Bredd (cm)
45 cm
Höjd (cm)
45 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Material
100% Bomull
Färgmönster
Mönstrat
Ursprungsland
Indien