Seedpod Kuddfodral Isblå 45x45cm
Seedpod Kuddfodral Isblå 45x45cm
Seedpod Kuddfodral Isblå 45x45cm
  • Seedpod Kuddfodral Isblå 45x45cm
  • Seedpod Kuddfodral Isblå 45x45cm

Seedpod Kuddfodral Isblå 45x45cm

rating Inga omdömen
52-343

329 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Kuddfodral med tryck mönster på bomullstyg och med matchande piping i sammet. Kuddfodralet har dragkedja i nederkant. Mått 45x45cm. Innerkudde köpes separat. För ett välfyllt utseende använd gärna en innerkudde som är något större, ca 50x50cm 30 grader skontvätt Klorblekmedel får ej användas Tål strykning med mellanhög temperatur Kan ej torktumlas Kan ej kemtvättas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Bomull
Längd/Bredd (cm)
45 cm
Höjd (cm)
45 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Isblå
Färgkategori
Blå
Material
100% Bomull
Färgmönster
Mönstrat
Martindale
10.000
Trådantal
84x28
Vikt per m2
190 g/m2