Marty Kuddfodral Svart 45x45 cm
Marty Kuddfodral Svart 45x45 cm
Marty Kuddfodral Svart 45x45 cm
  • Marty Kuddfodral Svart 45x45 cm
  • Marty Kuddfodral Svart 45x45 cm

Marty Kuddfodral Svart 45x45 cm

rating Inga omdömen
51-919

429 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Kuddfodral med framsida i jacquardvävt tyg och baksidan i svart kraftigt tyg. Mått 45x45cm. Innerkudde köpes separat. För ett välfyllt utseende använd gärna en innerkudde som är något större, ca 50x50cm. 30 grader skontvätt Klorblekmedel får ej användas Kan ej strykas Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Möbeltyg
Längd/Bredd (cm)
45 cm
Höjd (cm)
45 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Material
54% Bomull, 38% Polyester, 8% Akryl
Färgmönster
Mönstrat
Martindale
20.000
Ursprungsland
Sverige