Jupiter Kuddfodral Svart 45x45cm
  • −20%
Jupiter Kuddfodral Svart 45x45cm

Jupiter Kuddfodral Svart 45x45cm

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
Rabatten slutar om:
51-748

47 kr 59 kr −20%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Kuddfodral med tryckt mönster. Kuddfodralet har dragkedja i nederkant. Mått 45x45cm. Innerkudde köpes separat. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. 40 grader maskintvätt Tål strykning med mellanhög temperatur Klorblekmedel får ej användas Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Jupiter Kuddfodral Svart 45x45cm
rating 5 5 0.5
Det var lika fint som på bilden.\r\nElna

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Längd/Bredd (cm)
45 cm
Höjd (cm)
45 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Material
100% Polyester
Färgmönster
Mönstrat
Ursprungsland
Kina