Amy Kuddfodral Nougat 45x45cm
Amy Kuddfodral Nougat 45x45cm
Amy Kuddfodral Nougat 45x45cm
Amy Kuddfodral Nougat 45x45cm
  • Amy Kuddfodral Nougat 45x45cm
  • Amy Kuddfodral Nougat 45x45cm
  • Amy Kuddfodral Nougat 45x45cm

Amy Kuddfodral Nougat 45x45cm

rating Inga omdömen
50-930

379 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Amy är en serie produkter i tunn halvlinnekvalitet med tvättad känsla. Kuddfodral med knytband i nederkant. Mått 45x45cm. Innerkudde köpes separat. För ett välfyllt utseende köp gärna en innerkudde som är något större, ca 50x50cm. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. 40 grader maskintvätt Klorblekmedel får ej användas Tål strykning med mellanhög temperatur Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Halvlinne
Längd/Bredd (cm)
45 cm
Höjd (cm)
45 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Beige
Material
50% Linne, 50% Bomull
Färgmönster
Enfärgat
Trådantal
2/40sx40lea, 48x44thr(inch
Ursprungsland
Indien
Vikt per m2
140 g/m2