Saxholm Kristallplafond Krom 27cm 2xE14 Större

Saxholm Kristallplafond Krom 27cm 2xE14

21-345

Ny

1 195 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Saxholm Kristallplafond Krom 27cm 2xE14

Saxholm från Markslöjd är en klassisk kristallplafond. Tillverkad i metall med maskinskurna prismor. Plafonden har 2st E14 socklar för max 2x40W ljuskällor. Skruvas i tak med medföljande takbygel. Jordad anslutning.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter27 cm
Höjd20 cm
MonteringSkruvas upp
KapslingsklassIP21
Garanti2 år
Effekt (Watt)2xMax 40W
ProduktfärgKrom
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Kristall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
EnergiklassA++-E
AnslutningFast Installation

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.