Esplanad Kristallplafond

rating Inga omdömen
20-276

3 795 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Fina Esplanad kristallampa, från Cottex, är en vacker taklampa som med hundratals kristallprismor glittrar vackert i varje hem! 

Esplanad ingår i en serie och denna modellen är en rund plafond som gör sig lika bra i hallen, sovrummet eller i din walk-in closet.

Tittar du upp på Esplanad underifrån ser du att den är helt täckt av kristallprismor och hundratals små, fina K9 fasetter som glittrar lika vackert som en stjärnhimmel! När lampan är tänd får du en fantastisk ljusspridning och släckt blir den en exklusiv inredningsdetalj i ditt hem. 

Till denna taklampa behöver du fyra stycken ljuskällor med G9 sockel. Ljuskällor i Halogen medföljer (4 x 40W). Önskar du hellre använda ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd så säljes dessa separat. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Diameter (cm)
38 cm
Höjd (cm)
15 cm
Effekt (Watt)
4xMax 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Energiklass
A++-E
Garanti
2 år
Material
Metall/K9 Kristall
Sockel
G9