Chateau 50cm Kristallkrona Större

Chateau Kristallkrona 50cm

12-336

Ny

1 595 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Chateau Kristallkrona 50cm

Beskrivning

Fina Chateau kristallkrona, från Aneta Belysning, har stomme i blank, kromfärgad metall och vackra prismor av glas.

Förgyll din matplats eller vardagsrum med denna vackra takkrona och få en stilren inredningsdetalj, i tidlös design i ditt hem! 

Ljuskällor säljes separat, till denna kristallkrona behöver du fem stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter50 cm
Höjd58 cm
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
Effekt (Watt)5xMax 40W
ProduktfärgKrom
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
Färg på sladdTransparent

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.