Chateau 60cm Kristallkrona Större

Chateau 60cm Kristallkrona

12-335

Ny

2 695 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Chateau 60cm Kristallkrona

Beskrivning

Fina Chateau kristallkrona, från Aneta Belysning, har stomme i blank, kromfärgad metall och vackra prismor av glas.

Förgyll din matplats eller vardagsrum med denna vackra takkrona och få en stilren inredningsdetalj, i tidlös design i ditt hem! 

Ljuskällor säljes separat, till denna kristallkrona behöver du nio stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter60cm
Höjd60 cm
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
Effekt (Watt)9xMax 40W
Sladdlängd1 m
ProduktfärgKrom
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
Färg på sladdTransparent

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.