Chateau 82cm Kristallkrona
Chateau 82cm Kristallkrona

Chateau Kristallkrona 18L 82cm Krom

rating Inga omdömen
12-334

7 609 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Fina Chateau kristallkrona, från Aneta Belysning, har stomme i blank, kromfärgad metall och vackra prismor av glas. Detta är den största modellen i serien och den har en härlig storlek på hela 82 cm i diameter! 

Förgyll din matplats eller vardagsrum med denna vackra takkrona och få en stilren inredningsdetalj, i tidlös design i ditt hem! 

Ljuskällor säljes separat, till denna kristallkrona behöver du 18 stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 
Diameter (cm)
82 cm
Höjd (cm)
80 cm
Sladdlängd (m)
1,5 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
18xMax 40W
Sockel
E14
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Garanti
2 år
Produktfärg
Krom
Färgkategori
Krom
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Glas