Allington Kristallkrona 15L
  • −20%
Allington Kristallkrona 15L
Allington Kristallkrona 15L
Allington Kristallkrona 15L
  • Allington Kristallkrona 15L
  • Allington Kristallkrona 15L
  • Allington Kristallkrona 15L

Allington Kristallkrona 15L 86cm Antiksilver

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
12-324

18 631 kr 23 289 kr −20%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Fina Allington kristallkrona, från Aneta Belysning, är en riktigt pampig och elegant kristallkrona i klassisk design. Med stomme i antiksilverfärgad metall med fina detaljer, beige sammetsstrumpa över kedjan och massor av glittrande K9-kristaller uppfyller denna krona alla kriterier du kan önska dig av en riktigt vacker kristallkrona! 

På grund av sin storlek och vikt (17 kg) kan denna takkrona inte hängas på takkrok vid takuttag utan måste placeras på en väl förankrad krok i taket. 

Ljuskällor säljes separat, till denna lampa behöver du 15 stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till"

Klicka här för att lämna ett omdöme

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 
Diameter (cm)
86 cm
Höjd (cm)
90 cm
Effekt (Watt)
15xMax 40W
Sockel
E14
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Fast Installation
Energiklass
A++-E
Garanti
2 år
Produktfärg
Antik Silver
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/K9 Kristall