Läckö Kristallkrona Antik 54cm 7xE14

rating Inga omdömen
21-360

17 795 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 2-7 dagar

Liknande produkter

Läckö från Markslöjd är en klassisk kristallkrona i empirestil. Tillverkad i metall med brilliant prismor. Kronan har 6st hållare för antikljus och 7st E14 socklar för max 7x40W ljuskällor. 1,5m kedja med takkåpa för krokupphäng. Takkontakt klass 1 (Jordad) medföljer.

En majestätisk och elegant kristallkrona. Hög kristallkvalité (brilliant kvalité) och robust stomme i antiklackad metall.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Diameter (cm)
54 cm
Höjd (cm)
60 cm
Sladdlängd (m)
1,5 m
Färg på sladd
Brun
Effekt (Watt)
7xMax 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Anslutning
Sladd och lampkontakt
Energiklass
A++-E
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Produktfärg
Antik
Färgkategori
Brun
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Kristall
Sockel
E14