Läckö Kristallkrona Antik 48cm 6xE14 Större

Läckö Kristallkrona Antik 48cm 6xE14

21-357

Ny

10 795 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Läckö Kristallkrona Antik 48cm 6xE14

Läckö från Markslöjd är en klassisk kristallkrona i empirestil. Tillverkad i metall med brilliant prismor. Kronan har 5st hållare för antikljus och 6st E14 socklar för max 6x40W ljuskällor. 1,5m kedja med takkåpa för krokupphäng. Takkontakt klass 1 (Jordad) medföljer.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter48cm
Höjd58 cm
MonteringPå takkrok
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
Effekt (Watt)6xMax 40W
Sladdlängd1,5 m
ProduktfärgAntik
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Kristall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
EnergiklassA++-E
AnslutningSladd och lampkontakt
Färg på sladdBrun

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.