Rosendal Kristallkrona Guld 53cm 6xE14 Större

Rosendal Kristallkrona Guld 53cm 6xE14

21-336

Ny

8 795 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Rosendal från Markslöjd är en klassisk kristallkrona i barockstil. Tillverkad i metall med maskinskurna prismor. Kronan har 6st E14 socklar för max 6x40W ljuskällor. 1,5m kedja med takkåpa för krokupphäng. 

En fantastiskt vacker kristallkrona! Rosendal ger ett vackert sken med sina tätt hängande prismor.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter53 cm
Höjd56 cm
MonteringPå takkrok
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
Effekt (Watt)6xMax 40W
ProduktfärgGuld
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
EnergiklassA++-E
AnslutningFast Installation
Färg på sladdBrun
Färgkategori (Sök)Mässing/Guld

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.