Rosendal Kristallkrona Krom 40cm 3xE14 Större

Rosendal Kristallkrona Krom 40cm 3xE14

21-333

Ny

4 695 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Rosendal Kristallkrona Krom 40cm 3xE14

Rosendal från Markslöjd är en klassisk kristallkrona i barockstil. Tillverkad i metall med maskinskurna prismor. Kronan har 3st E14 socklar för max 3x40W ljuskällor. 1,5m kedja med takkåpa för krokupphäng. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter40 cm
Höjd42 cm
MonteringPå takkrok
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
Effekt (Watt)3xMax 40W
ProduktfärgKrom
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
EnergiklassA++-E
AnslutningFast Installation
Färg på sladdTransparent

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.