Löfstad Kristallkrona 50 cm 3xE14 Större

Löfstad Kristallkrona 50 cm 3xE14

21-324

Ny

1 199 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Löfstad Kristallkrona 50 cm 3xE14

Vackra kristallkronan Löfstad från Markslöjd är en klassisk kristallkrona tillverkad i stål med klara glasprismor. Kronan har 5st hållare för antikljus samt 3st E14 socklar för max 3x40W ljuskällor.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter50 cm
Höjd52 cm
MonteringPå takkrok
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
Effekt (Watt)3 x Max 40W
ProduktfärgStål
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
EnergiklassA++-E
AnslutningFast Installation
Färg på sladdTransparent

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.